Hej mit navn er David, digital designer
og kæmpe kaffe entusiast —

Jeg udvikler virtuelle oplevelser med flair for funktion og forståelse

Andre klienter:

Jakob Wagner: Senseeds, Dixa, Niels Brock: Noitavonni, Carbon Trainer, Vsight Studio, Malthe Brag, Htable,

Lidt om mig

Jeg er en selvlært digital designer

Jeg har lige siden mine tidlige teenage-år, altid været fascineret af den hurtige voksende teknologi — især internettet og hvordan den har skabt tæt-knyttet forbindelser rundt om hele kloden. Så som et mål til mig selv under en lang ferie i Kina, begyndte jeg at lære de basale fundamenter i front-end kodning som HTML, CSS og JS, samt designfundamenter inden for UI og UX. Dette har så givet mig muligheden for at få reelt erfaring med udviklingen af digitale produkter i samarbejde med pragtfulde virksomheder inden for restaurationsbranchen og SaaS-markedet.

Hvad menes der med funktion og forståelse?

Design skal ikke kun se godt ud, der skal også være en underforstået logik og mening med den. Denne logik udvikles igennem analyseringen af reelle data fra dine besøgende og koblet sammen med en implicit mening ud fra dine behov, skabes der en funktion, der både ser godt ud og giver dine besøgende en behagelig og nem oplevelse. Forståelse skabes ud fra design- og user-experience-teorier, der fremmer klarheden i brugerens slingrende vej til sit mål.

Hvorfor elsker du kaffe så meget?

Min fascination for kaffe, kom da jeg arbejdede som ungarbejder i en café. Her fandt jeg ud af hvor stort og kompliceret en proces, kaffebrygning virkelig kunne være. Så ligesom mit mål med kodningen, valgte jeg at prøve kræfterne med kaffebrygning, der har resulteret i en daglig overdosis af koffein og halv-skræklige latteart.

Tag gerne kontakt her👋:

hello@davidlin.dk

— Jeg er altid klar på en snak omkring
digitalisering og andre digitale nørderier